Band uit Zeeland

Op zoek naar een écht rock/cover band uit Zeeland? Gruss is na de oprichting in 2012 uitgegroeid tot een vaste naam in het Zeeuwse band circuit, maar ook vér daarbuiten. Van een kleinschalig optreden in de kroeg tot een festival met honderden bezoekers. De band maakt van elke gelegenheid een feestje!

Een rock band starten in Zeeland

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We leven nu eenmaal niet in een grote stad als Amsterdam of Rotterdam, waar binnen een straal van een kilometer genoeg muzikanten te vinden zijn voor misschien wel 10 verschillende bands. Met máár 30.000 inwoners op het eiland Schouwen-Duiveland ligt dat toch wat ingewikkelder. Gitarist Johan had met zijn broer Bert-Jan al een goede kandidaat als frontman. In een later stadium sloten Peter, Jacco en Joris aan als respectievelijk bassist, gitarist en drummer. Met de komst van Leida was vervolgens de line-up compleet, inmiddels speelt deze band uit Zeeland al weer drie jaar in deze bezetting.

Als startende band uit Zeeland zijn er in de begin periode veel lokale optredens gedaan. Van kleinschalige optredens in de kroeg om de hoek tot feesten bij de motorclub. Uiteindelijk werden de podia steeds groter en kreeg Gruss een bekende reputatie als rock cover band. Dit is ook altijd het idee geweest; het coveren van populaire en bekende rock nummers. Er wordt daarbij niet gekeken naar een specifieke tijd of genre, wat de setlist van de band heel afwisselend maakt. Dit heeft tot succesvolle shows geleid, bijvoorbeeld op de Flakkeese Dagen in 2018 en binnenkort in het Hard Rock Café in Antwerpen! Bekijk ook de agenda voor een overzicht van alle komende en gespeelde shows van Gruss.

Boek een band uit Zeeland!

Ga je binnenkort een feest organiseren, heb je een band nodig voor een festival, of zoek je nog een paar uur vermaak voor een grote(re) groep mensen? Boek dan een band uit Zeeland en kies voor Gruss! De voordelen van het boeken van Gruss zijn:

  • Avondvullend programma; afhankelijk van je behoeften kunnen we een avondvullend programma verzorgen, van minimaal 1 tot maximaal 3,5 uur muziek (incl. pauzes).
  • Gevarieerde setlist; van populaire meezingers tot stampende rock klassiekers, Gruss brengt alle rock covers met passie en plezier!
  • Inclusief geluid; wij komen met een vaste geluidsman, inclusief geluidsapparatuur, die ervoor zorgt dat het geluid op en top in orde is.

Heb je nog vragen over de band Gruss of wil je een datum voor een show bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we overleggen graag de mogelijkheden!