Geslaagd optreden in de Panta Rhei in Vlissingen!

Afgelopen zondag mochten we het nieuwe muziekjaar aftrappen in de Panta Rhei in Vlissingen. Amper bekomen van het feestgedruis rondom de jaarwisseling, en natuurlijk de Kerstdagen daar vlak voor, bleken er voldoende mensen klaar voor een potje rockmuziek. Vanaf een uurtje of 5 stroomden de bezoekers naar binnen en rond half 6 zijn we begonnen met de eerste set. Zo’n 30 nummers later speelden we rond 9 uur de laatste set en kon iedereen voldaan naar huis. Wat ons betreft een geslaagde show, wie weet komt er nog een vervolg…

Ook leuk was dat Fotografie-Esperanza zondag aanwezig was. Zij heeft super gave foto’s gemaakt en op Facebook geplaatst, waarvoor natuurlijk heel erg bedankt! Hieronder wat foto’s gemaakt door Esperanza.

Kon je er afgelopen zondag niet bij zijn? Geen zorgen, onze volgende show staat alweer om de hoek. Op zaterdag 2 februari spelen we in CafĂ© de Patrijs in Colijnsplaat, voor de vrijwilliger van Peerock, maar je mag hier ook als ‘gewone’ bezoeker naartoe komen! Bekijk ook onze agenda voor een overzicht van alle komende (en gespeelde) shows.

 

Gruss live in de Panta Rhei in Vlissingen