Geweldige 30e editie Flakkeese Dagen

Afgelopen zaterdag, 13 april 2019, mocht Gruss optreden tijdens de Flakkeese Dagen. En niet zo maar een editie van dit prachtige festival, maar een heuse jubileum editie. Dit jaar was namelijk de 30e keer dat de Flakkeese Dagen werden georganiseerd in Middelharnis. Met een nieuwe locatie en twee dagen vol met geweldige acts beloofde dit een heus feestje te worden.

En dat was het zeker! Vanaf een uur of kwart voor 10 mochten we het podium betreden om een set van zo’n 45 minuten te spelen. Het publiek had de sfeer er aardig in zitten en we knalden zo door de setlist heen. Vooral klassiekers als Radar Love en Rock ’n Roll sloegen aan! Wij hebben het in ieder geval erg naar ons zin gehad, we hopen natuurlijk de bezoekers die ons hebben gezien ook.

Via deze weg willen we nogmaals alle vrijwilligers van de Flakkeese Dagen bedanken. Vooral de stagehands voor het sjouwen, maar natuurlijk ook de mensen van het beeld en geluid. In het bijzonder fotograaf Peter Jacobs (PJPictures Free Event Fotography), die een paar hele gave plaatjes heeft geschoten! Een aantal foto’s kun je hieronder vinden.